ÇAĞ ANADOLU VE FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ ERASMUS+ HAYAT BOYU ÖĞRENME ve GENÇLİK PROGRAMI SEMİNERİNDEYDİ

06 Şubat 2018 tarihinde Çağ Üniversitesi Erasmus Koordinatörü Sayın Gül Kulak, Çağ Anadolu / Fen Lisesi öğrencilerine Erasmus+ Hayat Boyu Öğrenme ve Gençlik Programı hakkında bilgi verdi. Erasmus+ faaliyetine katılma şartlarının da anlatıldığı seminerde Çağ Üniversitesinden Erasmus ile yurt dışında eğitim olanağı bulan iki öğrenci de öğrencilerimizle tecrübelerini paylaştı. Erasmus Koordinatörü Sayın Gül Kulak’a ve Çağ Üniversitesi öğrencilerine teşekkür ederiz.