ÇAĞ ANADOLU VE FEN LİSESİ ÖĞRENCİLERİ DÖNEM SONU CAG BRUNCH ETKİNLİĞİNDE BİR ARAYA GELDİ

16.01.2018 tarihinde Çağ Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri sabah saatlerinde yapılan deneme sınavının ardından CAG BRUNCH etkinliğine katıldı. Öğle yemeğinin ardından halı sahada öğretmenler futbol takımı ve okulumuz futsal takımının karşılaşması izlendi. Ardından öğretmenler 10 FL öğrencileriyle futsal maçı yaptı. Okulumuz arka bahçesinde yapılan sucuk ekmek partisine ve pasta, kurabiye standına ilgi büyüktü. Müzik eşliğinde yapılan etkinlikte eğlenen ve I. yarı yılın yorgunluğunu atan öğrencilerimize ve öğretmenlerimize iyi tatiller diliyoruz.