ÇAĞ ANADOLU VE FEN LİSESİ 11 VE 12. SINIFLAR EDUCATURK ÜNİVERSİTELER TANITIM FUARINDAYDI

17 Aralık Perşembe günü okulumuz 11 ve 12. sınıf öğrencileri Çukurova Üniversitesinin ev sahipliğini yaptığı ‘’13. Çukurova Yükseköğrenim Tanıtım Günleri"ne katıldı.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinden 22 farklı üniversitenin katıldığı, Çukurova Üniversitesi Sakıp Sabancı Spor ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşen fuarda yükseköğretim kurumları ve meslek yüksek okulları değişik ekipman ve donanımlarıyla kendilerini tanıttılar. Fuarda öğrencilerimiz tercih etmeyi düşündükleri üniversiteler hakkında istedikleri bilgilere eğitim danışmanları ve görevli öğrenciler aracılığıyla rahatça ulaştılar.