9. SINIFLAR TANIŞMA ÇAYINDA BİR ARAYA GELDİ

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen 9. Sınıf Uyum Programı kapsamında oryantasyon eğitimi alan öğrencilerimizle uyum sürecini hızlandırmak amacıyla okulumuz idareci,öğretmen ve öğrencileri Özel Çağ Üniversitesi bahçesinde bir araya geldiler.

9. sınıf öğrencileri ile üst sınıfları tanıştırmak amacıyla düzenlenen etkinlikte öğrencilerimiz gitar çalarak şarkılar söylediler, voleybol oynadılar ve bol bol sohbet ettiler.Üst sınıflarımız tarafından hazırlanan yiyecek içecek standına ise ilgi büyüktü.

Özel Çağ Anadolu ve Fen lisesi 10,11 ve 12. sınıflarımıza tanışma etkinliğinde göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür eder, tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.