3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ

ÇAĞ ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ TARSUS ZÜBEYDE HANIM EĞİTİM VE UYGULAMA OKULUNDAYDI

3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında okulumuz 11. sınıf öğrencileri yardım kampanyası düzenledi. Kampanya geliriyle Tarsus Zübeyde Hanım Eğitim ve Uygulama Okulu’nun ihtiyaçlarını gidermeye çalıştılar.Çağ Koleji olarak Zübeyde Hanım Eğitim ve Uygulama Okulu yöneticilerine, personeline ve ayrıca katkılarından dolayı tüm öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Siz hiç tekerlekli sandalyede oturup koşmayı denediniz mi?

Siz hiç gözlerinizi bağlayıp annenizi görmeyi denediniz mi?

Siz hiç kollarınızı bağlayıp birinin size yemek yedirmesini, su içirmesini beklediniz mi?

Siz hiç konuşmayıp şarkılar söylemek istediniz mi?

Siz hiç duymayıp denizde martıların sesini dinlemek istediniz mi?

Siz hiç engelli bir yakınınıza, arkadaşınıza baktınız; onunla ilgilendiniz, ona yardımcı oldunuz mu?

Siz hiç küçük bir çocuğu tekerlekli sandalyesinden kucaklayarak alıp belediye otobüsüne bindiniz mi?

ENGELSİZ BİR DÜNYA İÇİN HEP BİRLİKTE EL ELE