2022-2023 EĞİTİM -ÖĞRETİM YILI OKUL FİYATLARI

Sayı    : 001                                                                                                                                                                                          17.01.2022

Konu : Kayıt Yenileme

Sayın Velimiz

Türkiye’de sadece 27 okulun sahip olduğu Uluslararası Akreditasyon tescilini tüm birimleri ile 2012 yılında almış  olan Çağ Koleji; 2021 yılında da Avrupa Kalite ödülüne layık görülmüştür. Anasınıfından Üniversiteye kadar entegre bir kurum olarak öğrencilerini 36 yıldır  Atatürk’ün açtığı yolda, çağdaş, özgüvenli bir dünya vatandaşı olarak yetiştirmektedir.

1986 yılından bu yana “ Az öğrenci alır, seçkin yetiştirir.” inancı ve ilkesinden ödün vermeyen okulumuzda kayıt önceliği, siz saygıdeğer velilerimize tanınmıştır. Ayrıca değişen MEB yönetmeliği gereği velilerimizle “Öğrenci Kayıt Sözleşmesi” imzalanması gerekmektedir.

2022 – 2023 eğitim – öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri başlamış olup, günümüz ekonomik verileri dikkate alınarak hazırlanan okul ücretleri bizi güvenle tercih eden siz sayın velilerimizin bilgisine sunulmuştur.

ANA SINIFI                                    13.842,59 + %8 KDV

İLKOKUL (1,2,3,4) Okul Ücreti    33.287,03 + %8 KDV

ORTAOKUL (5,6,7,8)                    41.620,37 + %8 KDV

* Peşin ödeme ayları aşağıda belirtilmiştir.

* Ocak ayında peşin ödemede % 12 indirim uygulanır.

* Şubat ayında peşin ödemede  % 10  indirim uygulanır.

* Mart ayında peşin ödemede % 8 indirim uygulanır.

* Nisan ayında  peşin ödemede % 6  indirim uygulanır.

* Mayıs ayında peşin ödemede %  4 indirim uygulanır.

*Taksitli kayıt yenileme işlemlerinin Mayıs ayı sonuna kadar yapılması gerekmektedir.

* Kardeşe % 10  indirim uygulanır.

* Çağ Koleji mezunlarının çocuklarına %10 indirim uygulanır.

Konu : Kayıt Yenileme

Sayın Velimiz

Türkiye’de sadece 27 okulun sahip olduğu Uluslararası Akreditasyon tescilini tüm birimleri ile 2012 yılında almış  olan Çağ Koleji; 2021 yılında da Avrupa Kalite Ödülüne layık görülmüştür. Anasınıfından Üniversiteye kadar entegre bir kurum olarak öğrencilerini 36 yıldır  Atatürk’ün açtığı yolda, çağdaş, özgüvenli bir dünya vatandaşı olarak yetiştirmektedir.

2022 – 2023 eğitim – öğretim yılı kayıt yenileme işlemleri başlamış olup, Günümüz ekonomik verileri dikkate alınarak hazırlanan  okul ücretleri bizi güvenle tercih eden siz sayın velilerimizin bilgisine sunulmuştur.

ANADOLU LİSESİ                        45.324,07 + %8 KDV

FEN VE TEKNOLOJİ LİSESİ       47.175,92 + %8 KDV

* Peşin ödeme ayları aşağıda belirtilmiştir.

* Ocak ayında peşin ödemede % 12 indirim uygulanır.

* Şubat ayında peşin ödemede  % 10  indirim uygulanır.

* Mart ayında peşin ödemede % 8 indirim uygulanır.

* Nisan ayında  peşin ödemede % 6  indirim uygulanır.

* Mayıs ayında peşin ödemede %  4 indirim uygulanır.

* Kardeşe % 10  indirim uygulanır.

* Çağ Koleji mezunlarının çocuklarına %10 indirim uygulanır.