ANASINIFI ORYANTASYON VELİ BİLGİLENDİRME FORMU

Sayın Velimiz,

Anaokuluna başlamak, okul öncesi çocuklar ve aileleri için hayatlarının geri kalan süresince hatırlayacakları en önemli gelişimsel olaylardan biridir. Çocuklarımızın okula ve kendileri için yeni olan sosyal çevreye daha kolay uyum sağlamaları için 7-8 Eylül tarihleri arasında “Oryantasyon Programımız” olacaktır.

Öğrencilerimizin Oryantasyon Programına katılmaları; okul kaygılarının giderilmesi, sosyal çevresini ve öğrenme ortamlarını tanımaları ve sevebilmeleri, okul kurallarını öğretmen rehberliğinde öğrenebilmeleri ve çocuklarımızın okula iyi bir başlangıç yapabilmeleri için önemlidir.

Oryantasyon programı ile ilgili olarak aşağıdaki hususlarda sizleri bilgilendirmek isteriz:

• 6 Eylül 2023 Çarşamba günü saat 11:00’de İlkokul Konferans Salonunda “Çocuğum Okula Başlıyor “ konulu Veli Bilgilendirme Toplantısı yapılacaktır.(Sadece Anne-BabalarJ)

• 7 Eylül Perşembe ve 8 Eylül Cuma günü öğrencilerimiz 6-8 kişilik gruplar halinde okulumuzda olacaklardır.

• Öğrencilerimizin okulda olacakları zaman aralıkları sizlere iletilecektir.

• Programınızı 7 ve 8 Eylül Cuma günü çocuğunuzun yanında olabileceğiniz şekilde ayarlayabilmenizi öneriyoruz.

• Okula uyum sürecinde öğrencilerimizin okula geliş gidişleri siz sayın velilerimiz tarafından sağlanacaktır.

Okulumuzun, çocuklarımız için kolay uyum sağladıkları, severek geldikleri ve kazandırılmak istenilen bilgi ve davranışları benimseyerek öğrendikleri bir yer olması için el ele çalışacağımız mutlu bir eğitim öğretim yılı diliyoruz.

ÇAĞ KOLEJİ – İlkokulu-Anaokulu