Anadolu Lisesi

ANADOLU LİSESİ

Anaokulundan üniversiteye kadar, 500 bin m2 alan üzerine kurulu uluslararası standartlarda entegre bir kampüs olan Yaşar Bayboğan Kampüsümüzde, özel mimariye sahip binalarımız, kusursuz peyzajımız, 250’nin üzerinde kamera sistemi ve eğitimli özel güvenlik aracılığıyla 7/24 aldığımız güvenlik önlemlerimizle, öğrencilerimize huzurlu ve keyifli bir ortamda eğitim alma olanağı sağlıyoruz.

Cumhuriyetimizin 100. yılında, 40 yılı geride bırakmaya hazırlanan köklü geçmişiyle Özel Çağ Anadolu Lisesi olarak, öğrencilerimize uluslararası standartlarda bir kampüs ortamı sağlıyoruz.

Kurucumuz Yaşar Bayboğan’ın belirlediği kuruluş amaçlarımızdan biri olan “Az öğrenci alır, seçkin yetiştirir” ilkesinden hareketle, her yıl belirlediğimiz sınırlı kontenjanla öğrencilerimizi alıyoruz. Böylelikle her bir öğrencimizle yakından ilgilenerek, onları uluslararası standartlarda kaliteli bir eğitim vererek yetiştiriyoruz.

Türkiye'de az sayıda okulun sahip olduğu CIS akreditasyonuna sahip, Uluslararasılaşmanın en önemli koşullarından biri olan İngilizce öğretimine, kurulduğu ilk günden beri son derece önem veren okulumuzda uyguladığımız split class sistemiyle verilen dil eğitimleri sayesinde öğrencilerimizin, AFS ve Cambridge gibi sınavlarda üstün başarılar elde etmelerine destek oluyoruz. Aynı zamanda Cambridge Sınav Uygulama Merkeziyiz.

Aldığımız E-Safety Label E-Güvenlik Etiketi ile öğrencilerimizin ve velilerimizin digital veri güvenliğini sağlıyoruz.

Yeşillikler içindeki kampüsümüzde eğitimlerimizi, uluslararası standartlarda teknolojik donanıma sahip derslik, laboratuvar ve spor alanları ile atölyelerde veriyoruz.

Alanlarında üst düzey yetkinliklere sahip branş öğretmenlerimizin verdikleri uygulamalı derslerle öğrencilerimizin gelişimlerine katkı sağlıyoruz.

Uzman Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlarımızla öğrencilerimizi gizlilik ve güven içinde, istedikleri ve ihtiyaç duydukları her konuda onlara ışık tutuyor ve sağlıklı karar verebilmelerine yardımcı oluyoruz. Öğrencilerimizin hayatlarında kritik bir önem taşıyan merkezi sınavlarda istedikleri başarıya ulaşabilmeleri için hazırladığımız yoğun akademik çalışmalarla, potansiyellerini performansa dönüştürmelerine yardımcı oluyoruz. Ayrıca, öğrencilerimizin başarılarını arttırmaya yönelik olarak yıl boyunca YKS denemeleri düzenliyoruz.

Çağ Üniversitesi Kampüsü içinde bulunmanın ayrıcalığıyla, Uluslararası İlişkiler Bölümünün uzman akademisyenlerinin akademik yönlendirmeleriyle liselerarası düzenlenen kültürlerarası etkileşimi arttırmaya yönelik olan MUN (Model Birleşmiş Milletler) çalışmaları yapıyoruz. Bu ayrıcalık sayesinde ayrıca, Hukuk, Psikoloji, İngilizce Mütercim Tercümanlık, Uluslararası Ticaret ve Lojistik gibi geleceğin meslekleriyle ilgili bilgilendirme seminerlerini uzman akademisyenlerle planlayarak, üniversite hayatına hazırlık çalışmaları da yapıyoruz.

Temizlik ve hijyen kalite belgesi olan Beyaz Bayrak ve Okulum Temiz Belgelerimizle, Beslenme Dostu Okul sertifikamızla, Yeşil Bayrak ödülümüzle, ulusal ve uluslararası standartları yerine getirerek, öğrencilerimize optimum düzeyde kaliteli eğitim sağlıyoruz.

Avrupa Kalite Ödülü sahibi okulumuzda öğrencilerimizi, liderlik üstlenebilen, toplum ve çevre bilinci gelişmiş, geniş dünya görüşüne sahip, iyi derecede İngilizce konuşabilen, sorgulayan, araştıran, kendine güvenen bireyler olarak yetiştiriyoruz.