9. SINIFLAR TANIŞMA ÇAYINDA BİR ARAYA GELDİ

MEB Ortaöğretim Genel Müdürlüğü tarafından geliştirilen 9. Sınıf Uyum Programı kapsamında oryantasyon eğitimi alan  öğrencilerimizle  uyum sürecini hızlandırmak amacıyla okulumuz idareci, öğretmen ve öğrencileri kapalı spor salonunda bir araya geldiler. 9. sınıflarla oynanan futsal gösteri maçının ardından öğretmenlerimiz ile mezun öğrencilerimiz arasındaki Futsal maçı da görülmeye değerdi.

9. sınıf Anadolu ve Fen Lisesi öğrencileri, Futsal maçı sonrası üst sınıflarımız tarafından Çağ Üniversitesi Orman Cafe önünde organize edilen tanışma çayında bir araya geldiler. Öğrenciler organizasyonda yiyecek içecek standlarını dolaştıktan sonra farklı spor etkinlikleri yanında oyunlar oynadılar ve bol bol sohbet etme imkanı buldular.

Özel Çağ Anadolu ve Fen lisesi 10,11 ve 12. sınıflarımıza  tanışma etkinliğinde göstermiş oldukları misafirperverlikten dolayı teşekkür eder, tüm öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı dileriz.