AMERİKA'DA YAŞAYAN ÜNLÜ TÜRK RESSAM HULİS MAVRUK 3.SINIFLARIMIZLA SÖYLEŞİDE BULUŞTU

ABD’nin ünlü Türk ressamlarından Hulis Mavruk 3.sınıf öğrencilerimizle yaptığı söyleşide  ABD’ye ilk gelişini, yaşamını, hayallerini anlattı. Öğrencilerimiz iletişim ve ingilizce becerikerini kullanarak ders kitaplarında yer alan bilgiler dışında Sayın Mavruk'u yakından tanıma fırsatı buldular.Ressamımızın Öğrencilerimize mesajı bizim için çok anlamlıydı: "Çok çalışın, işinizde iyi olun ve ülkenizi en iyi şekilde her yerde temsil edin."  Sayın Hulis Mavruk 'a sonsuz teşekküler.