ÖĞRENCİLERİMİZ ENGELLİ KARDEŞLERİNE MASAL OKUDU

Kütüphane uzmanımız Sayın Elif Kuru tarafından düzenlenen  ‘’ Engelleri Masalla Aşıyorum’’ projesi kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Kulübü Başkanı Burcu Ceyhan ile 9. sınıf öğrencilerimiz; Sudenaz Hakverdi, Öykü Semiz, Ceylin Bensu Akgöl, Yaren Talay ve 10.sınıf öğrencilerimiz  Ceren Titiz, Lavin Karaömerlioğlu, Nisa Kumdereli, Özel Tarsus Yeşeren Umutlar Rehabilitasyon Merkezini ziyaret ettiler ve engelli kardeşlerine büyülü bir dünyanın kapılarını açarak seçtikleri masalları okudular. Bizlere kapılarını açan Özel Tarsus Yeşeren Umutlar Rehabilitasyon Merkezi yöneticilerine ve öğretmenlerine teşekkür ederiz.