İstiklal Marşı Sempozyumu Ortaokul Kademesinde Gerçekleştirildi

12 Mart İstiklal Marşı'nın Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u Anma Günü, Özel Çağ Ortaokulu'nda “İstiklal Şairi”ne yakışır bir biçimde kutlandı. Türkçe zümresinin hazırladığı programda Türkçe öğretmenleri Şifa Özlem Canbolat ve Nurdan Atasöz ile Müdür Yardımcısı Harun Dağlı düzenledikleri İstiklal Marşı Sempozyumu ile “Asım’ın Nesli”ni İstiklal Marşı hakkında bilgilendirdi. Öğrencilerin dikkatle ve keyifle izledikleri programda İstiklal Marşı ve Mehmet Akif Ersoy bilinci oluşturuldu. Ayrıca İstiklal Marşı okuma yarışmasında okul birincisi olan öğrencimiz Berke Köseoğlu’na plaketi Özel Çağ Ortaokulu Müdür Yardımcısı Sayın Harun Dağlı tarafından takdim edildi. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.