Çağ Koleji CIS akreditasyonuna sahip bölgede 3 ve ülkede 32 okuldan biri olarak Çağı'n bireylerini yetiştirmeye  devam etmektedir.

ÇAĞ KOLEJİ 37 yıllık tecrübesi ışığında 4 Temmuz 2023 tarihinde CIS (Council of International Schools/Uluslararası Okullar Birliği) tarafından akreditasyonun yenilenmesine hak kazanarak kaliteden ödün vermediğini kanıtlamıştır.

ÇAĞ KOLEJİ 2012 yılında CIS tarafından akredite edilerek dünya standartlarında eğitim-öğretim verdiğini tescil etmiştir. Akreditasyonu takip eden süreçte belirli aralıklarla uluslararası konsey tarafından gerçekleştirilen rapor ve alan değerlendirmeleriyle kalite standardını yakalamanın ötesinde , sürdürülebilirliğini sağlamıştır.