Türkçe English

ÖZEL ÇAĞ ANADOLU LİSESİ / ÖZEL ÇAĞ FEN LİSESİ 18.09.2017 OKUL AÇILIŞ DUYURUSU

·        2017 – 2018 Eğitim-Öğretim Yılı 18 Eylül 2017 Pazartesi günü başlayacaktır.

Okulumuzda dersler 08.25’ te başlar, 15.30’ da sona erer

SERVİS BİLGİSİ

·        10, 11 ve 12. sınıf öğrencilerimiz geçen seneki servislerine aynı saatte binerek geleceklerdir. Güzergâh ve saat değişikliği var ise ilk gün kendilerine servis şoförü tarafından bilgi verilecektir.

·        9.sınıf öğrencilerimizi okulun ilk günü velileri en geç 08.15’te okula getireceklerdir. Okula geldikleri ilk gün ders bitiminde (15.30) öğrencilerimiz uygun güzergâhtaki servislerine bindirileceklerdir.

OKUL KIYAFETLERİ

·        Lise okul kıyafetlerimiz ADANA REAL BOYNER mağazalarında satılmaktadır.

DERS ARAÇ ve GEREÇLERİ

·        Tüm lise öğrencilerimize her derse ait resmi devlet ders kitapları okula geldikleri ilk gün teslim edilecektir.

·        Kullanılacak ders defterleri ve akıllı defterlerle ilgili detaylı bilgilendirme ders öğretmenleri tarafından okulun açıldığı ilk gün yapılacaktır. Her şey planlanmış olduğu için defter alışverişi yapmanız gerekmemektedir.

Facebookta Paylaş