Türkçe English

Lise Müdüründen

Özel Çağ Koleji Fen Lisesi/Anadolu Lisesi Web Sitesine Hoş Geldiniz

30 yılı geride bırakan Çağ Koleji 1173 mezunuyla gurur duyan, çizgisini ve kalitesini hep aynı düzeyde tutmayı prensip edinmiş, Türkiye’nin önde gelen eğitim kurumlarından biridir.

Ana hedefimiz her öğrencimizi kendinden emin, araştırıcı, toleranslı, pozitif, çok yönlü, kendi toplumuna ve diğer milletlere saygılı bireyler olarak eğitmektir.

Alanında uzman, deneyimli ve dinamik öğretmen kadromuzun en çağdaş yöntemlerle yürüttüğü akademik programlar, araştırma projesi çalışmaları, bilim şenliği, diğer eğitsel – kültürel – sportif etkinliklerimiz ve sosyal sorumluluk projeleri öğrencilerimizin gelecek yaşamlarında farkındalıkları yüksek, çözüm üretebilen, fark edilen bireyler olarak yetişmelerini sağlar.

Okulumuzda TÜBİTAK Araştırma Projesi Yarışması, Matematik Olimpiyatları , Model Birleşmiş Milletler Simulasyonları (MUN) , diğer yarışmalar ve uluslararası projelere katılım çok önemsenir ve öğretmenlerimiz öğrencilerimizi bir program dahilinde bu yarışma ve projelere hazırlar.

İngilizce ve Almanca öğretimi öğrencilerimizin dünya bireyleri olarak yetiştirilmeleri açısından çok önemlidir. Amacımız İngilizcede B2 (The Common European Framework) ve Almancada Grundstufe A2 seviyesinde dil bilen mezunlar vermektir.

Mezunlarımızın tamamına yakını hedeflerindeki üniversitelere girmişlerdir. Ayrıca yurtdışındaki üniversitelerde okumuş ve okumakta olan öğrencilerimiz vardır.

30 yılın sonunda  akademik yöntemlerimiz, gelenekselleşmiş etkinliklerimiz ve istikrarlı duruşumuzla, Atatürk ilke ve inkılapları doğrultusunda yetişmiş, ülkesine bağlı, insan haklarına saygılı ve özgüvenli öğrencilerimizle haklı bir gurur duymaktayız.

Web Sitemizi ilginç ve yararlı bulmanız dileklerimizle.

Seyyal CENGİZ

Lise Müdürü